Verkkouutiset

SDP:n Paananen: PS tehnyt poliittisen historian suurimman petoksen

Puoluesihteeri Reijo Paanasen mielestä perussuomalaisten on aika ottaa vastuu omista teoistaan. Koko hallitus on hänen mukaansa täynnä takinkääntäjiä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Sosialidemokraattien puoluesihteeri Reijo Paanasen mukaan perussuomalaiset asettuvat jatkuvasti uhriksi ja selittelevät puolueen petettyjä vaalilupauksia etsimällä syytä muiden toiminnasta. Paanasen mielestä perussuomalaisten olisi nyt viimeinkin aika ottaa vastuu omista puheistaan ja teoistaan.

– Ei sitä vaan voi jatkuvasti kääntää katsetta peilistä muualle ja etsiä syyllisiä mediasta ja muista puolueista, hän sanoo tiedotteessaan.

Paanasen mielestä hallitus kokonaisuudessaan on täynnä takinkääntäjiä. Keskusta on hänen mukaansa vetänyt pois tukensa maakuntien Suomelta sekä koko Suomen asuttuna pitämiseltä, ja kokoomus on pettänyt eläkeläiset verotuksessa.

– Perussuomalaiset taas ovat pyörtäneet kaikki Kreikan tukipakettipuheensa ja lisäksi he nyt vielä leikkaavat eläkeläisiltä ja työttömiltä sekä pakottavat työntekijät palkanleikkauksiin.

Perussuomalaiset myyvät Paanasen mukaan nyt ”sitä kuuluisaa ahteriaan, vaikka Soini pyhästi lupasi toista”.

– Etenkin perussuomalaiset ovat tehneet poliittisen historian kaikkien aikojen suurimman petoksen.

Paanasen mukaan perussuomalaisilla olisi myös toinen vaihtoehto.

– Mikäli ministeri Soinilla olisi aikaa kotimaan asioiden hoitoon, voisivat persut toimia suomalaisten hyväksi. Siihen tarvitaan vain puheenjohtaja Soinin ilmoitus, että perussuomalaiset eivät halua leikata pakkolailla palkkoja ja että he esittävät eläkeläisiin ja työttömiin kohdistuvien leikkausten poisvetämistä eduskunnasta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)