Verkkouutiset

Ville Niinistöltä rukkaset kovalle talouskurille

Vihreiden puheenjohtajan mukaan taloutta on uudistettava ihmisten ehdoilla., ei kovalla talouskurilla.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kansanedustaja, vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö arvioi että Suomella on edessään iso ja tärkeä arvovalinta tämänhetkisessä taloudellisessa tilanteessa. Niinistö uskoo, että Suomi uudistetaan nostamalla ihmisiä, eikä kovalla talouskurilla. Taloutta on hänen mukaansa uudistettava ihmisten ehdoilla.

– Toiset haluavat asettaa julkisen ja yksityisen sektorin vastakkain sekä leikata köyhimpien perusturvasta ja palveluista. Leikkauksia halutaan kohdistaa myös kaikista köyhimmille eli kehitysyhteistyöhön, Ville Niinistö sanoo tiedotteessaan.

Niinistön mukaan tämä ei ole vihreiden mielestä oikea tie, vaan puolue haluaa luoda kansalaisille toivoa. Hänen mielestään on tärkeää valaa uskoa siihen, että seuraava hallitus pystyy tekemään uudistuksia ihmisiä ja ympäristöä kunnioittamalla.

– Suomen taloutta on uudistettava niin, että me nostamme ihmisiä sosiaaliturvan uudistuksilla, investoinneilla uusiin kasvualoihin ja julkisen sektorin uudistamisella notkeaksi ja ketteräksi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)