Verkkouutiset

Marjo Matikainen-Kallström ei asetu ehdolle eduskuntavaaleissa

Kansanedustaja Marjo Matikainen-Kallström (kok.) sanoo, ettei hän asetu ehdolle ensi kevään eduskuntavaaleissa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

– Pitkän ja huolellisen pohdinnan jälkeen olen päättänyt olla asettumatta ehdolle ensi kevään eduskuntavaaleissa. Haikein mielin päätän tämän jakson elämässäni – samalla kuitenkin innostuneesti tähyillen tulevaisuuteen, Marjo Matikainen-Kallström sanoo tiedotteessaan.

– Keväällä kun nämä valtiopäivät päättyvät olen yhtäjaksoisesti ollut ”politiikan ammattilaisena” vuodesta 1996 vuoteen 2015, yhteensä siis lähes 20 vuotta, hän jatkaa.

Matikainen-Kallström on ollut kaksi kautta Euroopan parlamentissa ja Espoon valtuustossa sekä kolme kautta eduskunnassa.

Nämä vuodet ovat kansanedustajan mukaan olleet mielenkiintoisia, antoisia ja innostavia.

– Olen saanut omalta osaltani vaikuttaa moniin yhteiskuntamme kannalta tärkeisiin päätöksiin. Suomalaisten edustajana Euroopan parlamentissa, eduskunnassa ja Espoon valtuustossa olen saanut paljon poliittista kokemusta, tutustunut mielenkiintoisiin ihmisiin ja luonut omiin osaamisalueisiini liittyviä ammatillisia verkostoja. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, Matikainen-Kallström sanoo.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)