Verkkouutiset

Kokoomuksen Minna Arve: Oikotietä luottamuksen palauttamiseksi ei ole

Kokoomuksen puoluesihteerin Minna Arven mukaan puolueen pitää keskittyä tekoihin ja ihmisten kuuntelemiseen.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kokoomuksen puoluesihteerin Minna Arven mukaan kokoomuksen on nyt tehtävä nöyrästi työtä ihmisten luottamuksen palauttamiseksi. Helsingin Sanomien tämänpäiväisessä gallupissa kokoomuksen kannatus oli laskenut 17,4 prosenttiin. Keskustan kannatus oli 24,5 prosenttia.

– Mitään oikotietä ihmisten luottamuksen palauttamiseksi ei ole. On tehtävä sellaista politiikkaa, joka vahvistaa suomalaisten uskoa tulevaisuuteen ja joka herättää luottamusta, Arve kommentoi asiaa Verkkouutisille.

Puoluesihteeri arvioi, että politiikassa tarvitaan nyt ”ennen kaikkea sellaisia tekoja, joilla pystytään lisäämään työpaikkoja Suomeen”. Näistä asioista kokoomuksen pitäisi puhua tulevilla vaalikentillä.

– Kokoomuksen pitää kiertää kentällä. Suomalaisilla on ajatuksia ja ideoita ja huoli Suomen tämänhetkisestä tilanteesta on yhteinen. Meidän on kuunneltava näitä ajatuksia ja otettava nöyrästi vastaan sitä palautetta, mitä annetaan.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)