Matti Vanhanen peruu presidenttiehdokkaiden keskustelutilaisuuden

Keskusta ja sen presidenttiehdokas Matti Vanhanen peruvat koolle kutsumansa presidenttiehdokkaiden keskustelutilaisuuden.

  • LKS 20170628  Kansanedustaja Matti Vanhanen (kesk.) eduskunnan täysistunnossa 28. kesäkuuta 2017. Eduskunnassa oli lähetekeskustelussa kansalaisaloite kellojen kesäaikaan muuttamisen lopettaminen. LEHTIKUVA / RONI REKOMAA

    Matti Vanhanen.

    ()

Keskustan tiedotteen mukaan perumisen syynä on pieni osallistujajoukko.

Järjestäjien mukaan syy perumiselle ovat aikatauluissa olevat esteet ja päällekkäisyydet. Keskustan mukaan vasemmistoliiton presidenttiehdokas Merja Kyllönen on ilmoittanut esteestä ja osallistumisensa jo vahvistaneelle Pekka Haavistolle on tullut kyseiseen ajankohtaan ulkomaanmatka. Myös tasavallan presidentti Sauli Niinistö on ilmoittanut, että hän ei osallistu keskusteluihin vielä tässä vaiheessa.

Keskustelut oli määrä pitää Salossa 11. elokuuta. Presidentinvaalit pidetään tammikuussa.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.