Verkkouutiset

Maitovaltuuskunta hoputtaa hallitusta tukipaketin saamiseksi Suomeen

Maitovaltuuskunta vaatii nopeita ratkaisuja Venäjän tuontikiellon aiheuttamien vaikutusten korvaamiseksi suomalaisille maidontuottajille.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Suomi on maitovaltuuskunnan mukaan Venäjän asettaman tuontikiellon suurin kärsijä, ja perustelut vähintään 70 miljoonan euron tukipaketille ovat kiistattomat.

Maitovaltuuskunta vaatii maa- ja metsätalousministeriötä sekä Suomen hallitusta tekemään kaiken tehtävissä olevan, jotta tukipaketin rahoitus löytyy mahdollisimman nopeasti. Maitovaltuuskunta on parhaillaan koolla Helsingissä.

Lisäksi maitovaltuuskunta pitää Maaseutuviraston ehdottamaa tukien maksuaikataulua mahdottomana maatiloille ja varsinkin maitotiloille.

– Suomen mahdollisuudet vaikuttaa suurvaltapolitiikkaan ovat rajalliset, mutta sen sijaan tukien maksuaikataulu on pitkälti kansallisesti päätettävissä, maitovaltuuskunta toteaa Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliiton tiedotteessa.

Maitovaltuuskunta on osuuskuntien edustajista koostuva yhteistyöelin, joka edustaa 97 prosenttia suomalaisesta maidontuotannosta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)