Verkkouutiset

Antti Lindtman arvostelee Soinia: ”Tuntuu onnistuvan vain muiden arvostelu”

Sosialidemokraattien eduskuntaryhmän puheenjohtajan mielestä perussuomalaisten tulisi irrottautua hallituksen yhteiskuntasopimusta korvaavasta lakipaketista ja haudata myös hallintarekisteriuudistus.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kansanedustaja, sosialidemokraattien eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lindtman vaatii perussuomalaisten puheenjohtaja, ulkoministeri Timo Soinilta linjanmuutosta hallituksen politiikkaan. Lindtmanin mukaan ”Elinkeinoelämän Keskusliiton juoksupoikana toimiminen” tulee tuhoamaan puolueen uskottavuuden.

– Ainoa mahdollisuus korjata tilanne on irtaantua palkansaajien ja suomalaisen työn halpuuttamisesta. Tämä edellyttää palkansaajan pussista tuhansia euroja vievän pakkolakipaketin hylkäämistä, Lindtman sanoo tiedotteessaan.

Suuren johtajan kulttuuri ei tule Antti Lidtmanin mukaan perussuomalaisia pelastamaan. Hänen mielestään Timo Soini on puheissaan ”täysin erkaantumassa kansanvaltaan kuuluvan vapaan keskustelun periaatteesta”.

– YLE ykkösaamun haastattelussa Soini lupasi palauttavansa perussuomalaisten kannatuksen. Ainut keino, jonka Soini muutoksena tarjosi, oli puolueen arvostelun kieltäminen puolueen jäseniltä.

Lindtmanin mielestä perussuomalaisten pitäisi käyttää sitä valtaa, jonka kansa heille vaaleissa antoi.

– Soinilta tuntuu tällä hetkellä onnistuvan vain muiden arvostelu ja muilta arvostelun kieltäminen. Jos Soinin linja pakkolainsäädännöstä ja työn halpuuttamisesta ei muutu, perussuomalaisten aika työväenpuolueena on lopullisesti ohi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)