Verkkouutiset

SDP:n Lindtman kummastelee oppositiokansanedustajien räksytystä: ”vaihtoehdot esiin”

SDP:n varapuheenjohtaja Antti Lindtman kummastelee oppositiokansanedustajien Sirkka-Liisa Anttilan (kesk.) ja Hanna Mäntylän (ps.) "räksytystä".
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Antti Lindtman sanoo tiedotteessaan, että SDP on tehnyt ja tulee jatkossakin tekemään työtä eläkkeensaajien aseman parantamiseksi.

– SDP:n määrätietoisen työn tuloksena pieni- ja keskituloisten eläkkeensaajien asemaa on parannettu mm. nostamalla neljä kertaa kunnallisveron perusvähennystä ja kohdistamalla ansiotuloveron inflaatiotarkistukset vain alimpiin tuloluokkiin. Rajusta vastustuksesta huolimatta valtionvarainministeri (Antti) Rinteen (sd.) ajama eläketulovähennys astui voimaan tässä kuussa. Lindtman sanoo.

Hänen mukaansa ilman näitä päätöksiä 15 000 euroa vuodessa eläkettä saava joutuisi maksamaan vuodessa veroja lähes 300 euroa nykyistä enemmän.

– Täyskäännös keskustavetoisen hallituksen rikkaita ja suurituloisia suosivaan veropolitiikkaan on ollut tuntuva, Lindtman toteaa.

Hänen mukaansa SDP jatkaa työtä eläkeläisten aseman parantamiseksi. Viimeksi lauantaina puheenjohtaja Antti Rinne totesi, että mikäli SDP on seuraavassa hallituksessa, eläkeindeksejä ei leikata.

Niin ikään Lindtman sanoo, että SDP:n johdolla hyväksytty vanhuspalvelulaki tuo turvaa monen ikäihmisen arkeen.

Lindtmanin mielestä SDP:n teot eläkkeensaajien hyväksi puhuvat puolestaan. Pelkän arvostelun sijaan hän perää oppositiolta omaa vaihtoehtoa.

– Räksyttämisen taidon keskusta ja perussuomalaiset todistetusti osaavat. Nyt olisi kuitenkin korkea aika kuulla opposition vaihtoehto, mitkä ovat heidän lääkkeensä eläkeläisten toimentulon parantamiseen ja linjansa talouden sopeuttamiseen ensi vaalikaudella, Lindtman kysyy.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)