Verkkouutiset

Perussuomalaisten Lindström: Sosiaalisen median kanssa on vain opittava pärjäämään

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Jari Lindström pitää sosiaalista mediaa merkittävänä tiedonvälittäjänä ja uutislähteenä. Hänen mukaansa sen kanssa on vain opittava pärjäämään.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja, kansanedustaja Jari Lindström pohtii blogissaan sosiaalisen median merkitystä. Hänen mukaansa ”sosiaalinen media on läsnä ja vahvasti”. Lindströmin mielestä politiikan ja poliitikon on näyttävä julkisuudessa.

”Some on nykyaikaa ja sen kanssa on vain opittava pärjäämään. Itse olen Facebookissa aktiivisesti sekä politiikan että ei-politiikan osalta. Kirjoitan myös blogeja melko usein. Olin Twitterissäkin jonkin aikaa, mutta lopetin sen vastikää. Se ei vaan ollut eikä ole minun juttuni”, Lindström kirjoittaa.

Kuvien jakopalvelu Instagramiin hän ei omien sanojensa mukaan ole liittymässä. Hän ei myöskään pidä reiluna keskustelupalstoilla nimettömänä kirjoittelua, ”vaikka asiaa olisikin”.

Lindströmin mielestä sosiaalisen median rooli tiedonvälittäjänä ja uutislähteenä on merkittävä. Hänen mukaansa ”somettelussa” olennaista on se, että työt eivät jää tekemättä, eikä asioiden hoitaminen kärsi.

”Jokainen toimikoon, kuten parhaaksi näkee. Ottakoon itsestään selfietä, twiittailkoon, facetelkoon…”

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)