Verkkouutiset

Keskustan Laaninen: Kaiken toimintamme pitää tukea vaalivoiton hakemista

Keskustan puoluesihteeri Timo Laanisen mukaan puolue hakee vaalivoittoa ja puolueessa pitää nyt keskittyä pohtimaan sitä, miten hyvät gallup-luvut muutetaan ääniksi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Puoluesihteeri Timo Laanisen mukaan keskusta tavoittelee eduskuntavaaleissa vaalivoittoa ja sen myötä paluuta hallitusvaltaan. Hyvät kannatusluvut on muutettava ääniksi ja puolueen talousarviotakin leimaa valmistautuminen vaaleihin.

– Huhtikuuhun asti keskitymme eduskuntavaaleihin ja kaiken toimintamme pitää tukea vaalivoiton hakemista, Timo Laaninen sanoi.

Laanisen mielestä keskustan kannattaa jatkaa luottamusta tuoneella toimintalinjalla. Tuoreet gallup-luvut kertovat hänen mukaansa, että puolueella on hyvät mahdollisuudet nousta seuraavissa eduskuntavaaleissa Suomen suurimmaksi puolueeksi.

– Olemme asiallinen, rakentava oppositiopuolue, joka pelkän hallituksen ja sen pääpuolueiden arvostelun sijasta keskittyy oman vaihtoehtonsa esittelyyn, hän totesi.

Lisäksi tarvitaan hänen mukaansa hyviä ehdokkaita, joiden kautta kansalaiset voivat tukea Juha Sipilän keskustaa. Myös hyvää kampanjaa Laanisen mukaan tarvitaan.

– Teemme iloisen, positiivisen kampanjan, olemme joukkue, johon on helppo liittyä.

Puoluesihteeri esitti toiveen, että ”myös poliittiset kilpailijamme välttäisivät polttamasta yhteistyön siltoja. Isänmaan asia on kuitenkin yhteinen meille kaikille. Meillä ei ole vaalien jälkeen varaa samanlaiseen hitaaseen lähtöön kuin keväällä 2011. Silloin hallituksen tehokkaan työn kannalta välttämättömän keskinäisen luottamuksen rakentaminen vei kuukausia, jopa vuosia, eikä tainnut lopulta onnistua tarpeeksi hyvin koskaan päätellen viime kuukausien riitaisesta ilmapiiristä hallituksen sisällä”.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)