Verkkouutiset

Keskustan Antti Kurvinen: Vihreät lähettäisi jättilaskun yrittäjyydelle ja toimeliaisuudelle

Keskustan varapuheenjohtajan mukaan vihreiden budjettiehdotukset lannistaisivat talouden myönteistä virettä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Keskustan varapuheenjohtaja, kansanedustaja Antti Kurvinen tyrmää vihreiden varjobudjetin yrittäjyyttä ja toimeliaisuutta kurittavaksi sekä kasvun edellytyksiä syöväksi. Hänen mukaansa nyt tärkeintä on panostaa työllisyyden lisäämiseen ja yhteisen kakun kasvattamiseen.

– Yhteisen kakun kasvattamisen sijaan vihreät lähettäisi jättilaskun suomalaiselle yrittäjyydelle ja toimeliaisuudelle. Näin ei Suomea saada eteenpäin, Kurvinen sanoo tiedotteessaan.

Kurvisen mukaan ”punavihreä vaihtoehto” rokottaisi hallituksen budjettiin verrattuna työmatkoista sekä kuljetuksista lähes puoli miljardia euroa, kiristäisi teollisuuden ja työkoneiden verotusta sadoilla miljoonilla euroilla sekä nostaisi osakeyhtiöiden osinkojen verotusta neljännesmiljardilla.

– Kuvitteellisen rahapuunsa alla köllöttelevä Ville Niinistö elää jakopolitiikan maailmassa, jossa pk-yrittäjille ja työmatkalaisille on varattu maksajan rooli.

Suomi saadaan Kurvisen mukaan nousuun vain vientiä ja investointeja vauhdittamalla. Työttömyyden torjuminen ei hänen mukaansa onnistu, jos työllistäjien menoja paisutetaan, työmatkojen kustannuksia lisätään ja kuljetuskustannuksia nostetaan.

– Talouden myönteistä virettä on vahvistettava, ei lannistettava. Vihreiden tulee nyt ottaa virtuaalilasit silmiltä ja nähdä, että Suomi ei toimeliaisuutta kurittamalla voi nousta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)