Verkkouutiset

Keskustan Katri Kulmuni kehuu hallituksen toimintakykyä: Kintaat eivät ole tippuneet eivätkä tipu

Päättäjien yhteinen tehtävä on Katri Kulmunin mukaan ylläpitää luottamusta talouden elpymiseen myös tästä eteenpäin.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kansanedustaja, keskustan varapuheenjohtaja Katri Kulmuni sanoo keskusta sitoutuneen kääntämään kaikki kivet, jotta Suomen talous saadaan vähintään kahden prosentin kasvuun ja sitä kautta työllisyys edelleen paranemaan.

– On päättäjien yhteinen tehtävä ylläpitää luottamusta talouden elpymiseen myös tästä eteenpäin. Toivottavasti syksyn työmarkkinaneuvotteluissa pystytään asettamaan Suomen etu muun edelle, Kulmuni arvioi tiedotteessaan.

Puoliväliriihi osoitti hänen mukaansa, että hallitus on päätös- ja toimintakykyinen.

– Kintaat eivät ole tippuneet eivätkä tipu.

Myönteistä Kulmunin mukaan on, että aikaansaadun työllisyys- ja talouskäänteen myötä pitkäaikaistyöttömyys vihdoin laskee. Tämä näkyy hänen mukaansa viikolla julkaistuissa työllisyystilastoissakin. Hänen mukaansa myös sosiaali- ja terveyspalvelu- sekä maakuntauudistus viedään yhdessä sovitun mukaisesti maaliin.

– Perusterveydenhuoltoa on parannettava, koska sitä tarvitsevat etenkin heikompiosaiset; lapsiperheet, työttömät, ikäihmiset ja opiskelijat.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)