Verkkouutiset

Pohjois-Pohjanmaan kokoomus nimesi eduskuntavaaliehdokkaita

Marraskuun piirikokouksessa nimetään vielä neljä ehdokasta lisää.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kokoomuksen Pohjois-Pohjanmaan piiri vahvisti lauantaina 14 eduskuntavaaliehdokasta huhtikuun vaaleihin. Asiasta uutisoi sanomalehti Kaleva.

Puolue jätti toistaiseksi nimeämättä vielä neljä ehdokasta. Paikat aiotaan täyttää marraskuun piirikokouksen yhteydessä.

Nyt nimettyjen ehdokkaiden joukossa ovat muun muassa kansanedustaja Eero Suutari ja oululainen toimittaja Lyly Rajala, joka putosi vuoden 2011 vaaleissa eduskunnasta. Listalla on myös kokoomuksen puoluevaltuuston puheenjohtajaksi kesäkuussa valittu Mari-Leena Talvitie.

Muiksi ehdokkaiksi nimettiin: äidinkielen ja kirjallisuuden lehtori Outi Ervasti, opiskelija Janne Heikkinen, kapteeni evp. Juha Hänninen, asianajaja Hannu Juntunen, vanhempi rikoskonstaapeli Milla Kynkäänniemi, insinööri Teija Larikka, fysioterapia-alan yrittäjä Tuula Mustonen, yrittäjä Asko Männistö, yrittäjä Outi Penttinen, sairaanhoitaja, yrittäjä Sami Pikkuaho ja yrittäjä Hanna Saari.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)