Verkkouutiset

Kokoomuksen Outi Mäkelä: Kuljetusalalle saadaan lisää kilpailua ja tarjontaa

Kansanedustaja Outi Mäkelä (kok.) on helpottunut siitä, että sopu liikennekaaren uudistuksesta löytyi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Outi Mäkelän mukaan liikennekaaren pitkän ja perusteellisen käsittelyn aikana sorvattu kompromissi on tulevaisuusorientoitunut, ja kokoomus on siitä tyytyväinen.

– Hallituksessa on löydetty rohkeutta ottaa askel tulevaisuuteen. Liikennekaariuudistus tuo kuljetusalalle juuri sellaista joustavuutta, jota tällainen pieni maa tarvitsee. Uudistus on perusta sille, että Suomi pysyy mukana palveluiden ja teknologian kehityksessä, Mäkelä kiittelee.

Uudistus mahdollistaa myös muut kuin perinteiset taksipalvelut henkilökuljetuksessa.

– Näin kuljetusalalla saadaan paitsi lisää kilpailua, myös lisää tarjontaa, joka vastaa asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin, Mäkelä sanoo.

Hänen mielestään on tärkeää, että kaikilla alan toimijoilla on samat pelisäännöt, eikä ala houkuttele harmaaseen talouteen.

Mäkelä toteaa, että uudistuksen myötä suomalainen autokanta saadaan hyötykäyttöön aivan uudella tavalla.

– Tämä on hyvä uutinen paitsi ympäristön, myös palveluiden hinnan ja laadun kannalta. Nyt tehdään aidosti edistyksellistä ja tulevaisuuteen katsovaa lainsäädäntöä, hän sanoo.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)