Verkkouutiset

Nämä ”hävyttömät” Prisma-mainokset raivostuttivat tuottajat – MT: S-kortteja leikataan

Tuottajat ovat vihaisia ruuan korkeaa hintaa kauhistelevista S-ryhmän mainoksista.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

– Kortteja aletaan leikata, jos suomalaisen ruuan halventaminen jatkuu, MT:n valtuuskunnan puheenjohtaja Tommi Lunttila sanoo Maaseudun Tulevaisuudessa S-bonuskorteista.

Tuottajat ovat jo leikelleet kortteja ja keskustelun kerrotaan käyvän kuumana.

S-ryhmän alla olevassa alemmassa mainoksessa karrikoidaan, että juustoon on varaa vain miljonääreillä. Ylemmässä Youtube-mainoksessa maito on perheelle liian kallista, mutta S-ryhmän aloittama halpuutus pelastaa.

MTK:ssa mainontaa sanotaan hävyttömäksi.

MTK:n puheenjohtajan Juha Marttilan mukaan ”reaktiot ovat vahvoja, sydämistyneitä on paljon”.

– Ajetaanko palkkoja alas? Vai säästetäänkö ruokaturvallisuudesta? Luovutaanko ensin vaikka tuottajien maksamasta salmonellakontrollista? Aletaanko sitten katkoa porsaiden saparot ja kymmenkertaistaa kotieläintuotannon antibioottien käyttö kulujen leikkaamiseksi?, Marttila kysyy.

MTK:n Etelä-Pohjanmaan puheenjohtajan Johanna Kankaanpään mukaan ”mainoksissa poljetaan lokaan oikeastaan kaikki, mitä maidontuottaja yrittää tehdä. Että maito olisi muka niin kallista, ettei sitä enää lapsillekaan voi juottaa”.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)