Verkkouutiset

Keskusta järjestää työllisyyskeskustelun

Keskusta aikoo järjestää lokakuussa laajan työllisyyskeskustelun.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Keskustan eduskuntaryhmä toteaa kesäkokouksensa kannanotossa, että puolue on koko vaalikauden tehnyt lukuisia esityksiä talouden ja työllisyyden kohentamiseksi ja esittänyt hallitukselle yhteistyötä.

– Yhteistyöllä voidaan vielä ennen eduskuntavaaleja luoda edellytyksiä Suomen suunnan muuttamiselle. Vaalien jälkeen muodostettava hallitus jatkaa tästä. Koska hallitus ei ole tarttunut tarjoukseemme, keskusta järjestää itse lokakuussa työllisyyskeskustelun, kannanotossa todetaan.

Työllisyyskeskustelun tavoite on hakea ratkaisuja siihen, miten talous saadaan kuntoon ja kasvuun ja ihmisille töitä.

Puolue aikoo kutsua keskusteluun yrittäjiä, muut puolueet sekä keskeiset järjestöt.

Keskusta muistuttaa myös esittäneensä energiasopimusta, jossa poliittiset päättäjät, julkinen valta ja elinkeinoelämä yhdessä sopivat kestävää kasvua edistävästä energiapolitiikan pitkäjänteisestä linjasta.

Keskustan mukaan energia-alalla voidaan rohkeilla ratkaisuilla saada aikaan 50 000–80 000 työpaikkaa tulevina vuosina.

Puolueen eduskuntaryhmän mukaan keskustelu mahdollistaa myös yhteisen näkemyksen luomisen siitä, miten yrittäjyyttä ja työntekoa vaikeuttavaa sääntelyä voidaan purkaa. Keskusta esitti torstaina 101 ehdotusta normien purkamiseksi, byrokratian vähentämiseksi ja lainsäädännön joustavoittamiseksi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)