AL: Keskustassa alkaa kisa puoluesihteeristä

Puoluesihteeri Timo Laanisen paikkaa tavoittelee useampi henkilö.

  • LKS 20160214 LKS 20151121  Puoluevaltuuston puheenjohtaja Jouni Ovaska puhui keskustan puoluevaltuuston syyskokouksessa Mikkelissä  21. marraskuuta 2015. LEHTIKUVA / MARTTI KAINULAINEN

    Jouni Ovaska.

    ()

Keskustan nykyinen puoluesihteeri Timo Laaninen on ilmoittanut, ettei hän ole enää käytettävissä tehtävään. Nyt halukkaaksi on ilmoittautunut toinenkin ehdokas, kertoo Aamulehti.

Aiemmin kisaan on ilmoittautunut puoluetoimistolla keskustan viestinnästä vastaava Mari Kokko, joka on aiemmin toiminut muun muassa viestintätoimisto Ellun Kanoissa ja toimihenkilökeskusjärjestö STTK:ssa.

Kansanedustaja Mikko Kärnä miettii ehdokkuuttaan.

Kisaan on lähdössä myös keskustan puoluevaltuuston puheenjohtajana Jouni Ovaska. Hän toimii eduskunnan varapuhemies Mauri Pekkarisen erityisavustajana. Ovaska korostaa kenttätyön tärkeyttä.

Paavo Väyrynen on opettanut, että kiertämällä ahkerasti kenttää voi aistia toiveet ja huolet. Tässä hän on oikeassa.

Väyrynen haastoi myös Ovaskan puoluevaltuuston puheenjohtajapaikkaa vuonna 2014.

– Hän kuitenkin vetäytyi ja esitti minua.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.