Verkkouutiset

Kd haluaa starttirahan yrittäjille – ”Yrittäjä työllistää onnistuessaan muitakin”

Kristillisdemokraattien mukaan hallituksen pitäisi viipymättä ottaa käyttöön aloittavan yrittäjän starttiraha.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kristillisdemokraattien puoluekokouksen julkilausumissa kristillisdemokraatit vaatii Suomen hallitukselta tekoja yrittäjyyden tukemiseksi. Kristillisdemokraattien mukaan yksi konkreettinen osoitus tästä olisi starttirahan osoittaminen budjetista pikaisesti alkaville yrittäjille.

– Yrittäjäksi ryhtymisen riskiä voidaan madaltaa olennaisesti määräaikaisella keskimäärin noin 650 euron kuukausituella. Työllistämisen ja yrittäjyyden tukirahoista säästäminen on lyhytnäköistä politiikkaa, kristillisdemokraatit toteaa tiedotteessaan.

Kristillisdemokraatit huomauttaa, että Suomessa on tällä hetkellä yli 150 000 itsensä työllistäjää, eli 6 prosenttia kaikista työllisistä ja määrä kasvanee vielä lähivuosina. Lisäksi kristillisdemokraatit muistuttaa, että yksinyrittäjä työllistää itsensä, mutta onnistuessaan myös muita.

Kristillisdemokraatit painottaa, että erityisesti nuorten työttömien kohdalla aikaa ei ole hukattavaksi, sillä yksikin kuukausi toimettomana kasvattaa kristillisdemokraattien mukaan syrjäytymisen riskiä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)