Verkkouutiset

KD Nuoret: ”Vaalitappio, jälleen! – On tilinpäätöksen aika”

Vaalitappio, jälleen! Nyt on perusteellisen analyysin paikka, ja kaikki on selvitettävä yhdessä perin pohjin, sanoo KD Nuorten puheenjohtaja Remo Ronkainen.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kristillisdemokraatit menetti eduskuntavaaleissa kannatusta 0,5 prosenttiyksikköä, mikä maksoi Kaakkois-Suomen vaalipiirin paikan.

Puolueen kannatus laski kaikissa vaalipiireissä, lukuunottamatta Savo-Karjalaa, jossa Sari Essayah sai yli 11 000 ääntä. Toinen hallituksen pienpuolue RKP sen sijaan nosti kokonaiskannatustaan.

– Mikä meni jälleen vikaan, miksi niin moni joutui taas pettymään vaaleissa? Nyt on perusteellisen analyysin paikka, ja kaikki on selvitettävä yhdessä perin pohjin, KD Nuorten puheenjohtaja Remo Ronkainen haastaa.

– Keskustelujen pohjalta on laadittava johtopäätökset sekä konkreettiset muutostoimet, ja puolueen uudistumisen strategiatyö on aloitettava puhtaalta pöydältä. Suunta on kohti seuraavia vaaleja, hän vaatii.

KD Nuorten mielestä nyt viimeistään on aika herätä kannatuksen kääntämiseksi nousuun ja lähteä rohkeasti rakentamaan tulevaisuutta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)