Verkkouutiset

Yle: KD irtisanoutui Paavo Väyrysen listoille tuomista juutalaisvastaisista ja rasistisista ehdokkaista

Kristillisdemokraatit on poistanut mainoksistaan rasistisia näkemyksiä viljelevät ehdokkaat.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Asia selvisi Ylen Horisontti-radio-ohjelmassa.

– Sanoudumme irti näiden henkilöiden kaikista Facebook-kirjoituksista sekä toiminnasta ja olemme asiasta erittäin pahoillamme, Kristillisdemokraattien puoluesihteeri Asmo Maanselkä sanoi Horisontti-ohjelman haastattelussa.

Kirkko&Kaupunki -lehti kertoo rasistisia näkemyksiä esittäneiden ehdokkaiden päätyneen KD:n listoille Helsingissä keskustan kunniapuheenjohtajan Paavo Väyrysen mukana, jonka uuden Kansalaispuolueen ehdokkaat ovat mukana kunnallisvaaleissa Helsingissä Kristillisdemokraattien listalla omana Terve Helsinki -ryhmällään.

Helsingissä KD:n listan mainoksista on poistettu Karoliina Topelius ja Laura Niitamo.

Turun ehdokaslistalta KD on poistanut mainoksista Hannele Al-Hamzawin ja Mario Argentan, jotka ovat molemmat maahanmuuttajavastaisen Suomi ensin -liikkeen aktiiveja.

Koska ehdokaslistat on jo jätetty, KD ei enää pääse eroon epätoivotuista ehdokkaistaan. Sen sijaan KD aikoo pudottaa edellä mainitut ehdokkaat pois vaalimainoksistaan.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)