Verkkouutiset

Vasemmistoliitosta työnnetään kokoomusta ja perussuomalaisia oppositioon jo ennen vaaleja

Vasemmistoliiton eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja, kansanedustaja Risto Kalliorinne näyttää kokoomukselle ovea oppositioon.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Risto Kalliorinne ottaa kantaa tulevaan hallituspohjaan tiistaina Raahen Seutu-lehden kolumnissaan. Kalliorinteen mielestä kaikki merkittävät paikat miehittänyt kokoomus joutaisi välillä oppositioon, koska sen edistämä politiikkaa suosii rikkaita ja eriarvoistaa alueita.

Kalliorinteen mukaan vaihtoehdon kokoomusmenolle tarjoaisi vasemmistopuolueiden ja keskustan kansanrintamahallitus.

– Eduskuntavaalit ovat jo ovella ja myös ennenaikaisten vaalien mahdollisuus on olemassa. Ensi vaalikaudeksi Suomeen täytyy saada muodostettua hallitus ilman herroja hyysäävää kokoomusta, Kalliorinne kirjoittaa.

– Myös patavanhoillisten soinilaisten toivoisi jatkavan oppositiossa, sillä heidän ajatuksillaan Suomi astuisi henkisesti ajassa sata vuotta taaksepäin, hän jatkaa.

Kalliorinteen mielestä ”perinteinen kansanrintamapohjainen hallitus takaisi parhaiten pohjoisen kehittämisen ja työllisyyden sekä huolenpidon myös heikoimmista”.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)