Verkkouutiset

Kaleva: Rosatom uskoo yhä Fennovoimaan

Fennovoiman laitostoimittaja, Rosatomin tytäryhtiö on solminut yhteistyösopimuksen konsulttiyhtiön kanssa rakennusluvan hankkimisen ajaksi, kertoo Kaleva.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kalevan mukaan Fennovoiman laitostoimittaja Raos Project, joka on venäläisen Rosatomin tytäryhtiö, on solminut yli kaksi ja puoli vuotta kestävän yhteistyösopimuksen australialaisen teollisuusalan konsulttiyhtiön WorleyParsonsin kanssa.

Konsulttiyhtiö auttaa Rosatomin suomalaista tytäryhtiötä kokoamaan Fennovoiman rakentamisluvan hakemiseen ja saamiseen tarvittavia teknisiä aineistoja. Rakentamisluvan hankkimisen on arvioitu olevan noin parin vuoden mittainen prosessi.

Lappeenrannan teknillisen yliopiston ydinvoimatekniikan mallinnuksen professorin Juhani Hyvärisen mukaan sopimuksesta voi tehdä sen johtopäätöksen, että Rosatomissa uskotaan yhä vahvasti Fennovoiman ydinvoimalahankkeen toteutumiseen.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)