Verkkouutiset

Kokoomuksen ykkösavustaja siirtyy terveysyritys Mehiläisen leipiin

Kokoomuksen ministeriryhmän erityisavustaja Joonas Turunen siirtyy terveydenhuoltopalveluiden tuottaja Mehiläisen kehityspäälliköksi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

– On hienoa päästä rakentamaan suomalaisille parempaa terveyttä ja hyvinvointia Suomeen osana sitä, Joonas Turunen toteaa valinnastaan uuteen tehtävään.

Turusesta tulee Mehiläisen Perusterveydenhuolto ja ulkoistukset -liiketoimintayksikön kehityspäällikkö.

Turunen on siirtynyt sivuun nykyisistä tehtävistään kokoomuksen ministeriryhmän erityisavustajana ja aloittaa uudessa tehtävässään 18. lokakuuta.

Kokoomuksesta on aiemminkin siirrytty kansainvälisesti omistettujen suurten terveysalan yritysten johtotehtäviin. Entinen kansanedustaja ja Helsingin kaupunkivaltuustoryhmän puheenjohtaja Lasse Männistö toimii Mehiläisen ulkoistuspalveluiden vastaavana johtajana. Entinen sosiaali- ja terveysministeri ja Helsingin apulaiskaupunginjohtaja Laura Räty siirtyi toukokuussa Terveystalon johtoryhmän jäseneksi vastuunaan valtakunnalliset palvelut julkiselle sektorille.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)