Verkkouutiset

Kaksi kansanedustajaa julkaisi identtiset tiedotteet viikostaan – ”minut tuo saa hiljaiseksi”

Keskustan kahden kansanedustajan viikkotiedotteet ovat suurilta osin samanlaiset.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kansanedustajat Timo V. Korhonen (kesk.) ja Elsi Katainen (kesk.) julkaisivat perjantaina nettisivuillaan viikkotiedotteet, jotka ovat sisällöltään, otsikoltaan ja rakenteeltaan lähes identtiset.

Molemmat tiedotteet alkavat otsikolla ”Uudistuva, välittävä ja turvallinen yhteiskunta, jossa vallitsee luottamus”. Myös rakenne on identtinen, väliotsikot ”Mukana hallitusneuvotteluissa” ja ”Viikonvaihde” ovat täysin samat.

Kaikkiaan tekstistä identtistä on lähes kolme neljäsosaa. Alkuosasta eroja ei löydy lainkaan. Molemmat alkavat esimerkiksi sanoin ”Hallitusneuvotteluja vetävä Juha Sipilä on linjannut nuo otsikon sanat Suomen tulevaisuuden visioksi. Minut tuo yhteiskunnallinen tavoite saa hyvässä mielessä hiljaiseksi.”

Eroja löytyy tiedotteissa ainoastaan edustajien omista rooleista hallitusneuvotteluissa ja viikonlopun tapahtumista. Niissäkin tekstit ovat osittain samoja.

Molempien kansanedustajien avustajana toimii sama henkilö.

Katso Timo V. Korhosen tiedote täältä ja Elsi Kataisen tiedote täältä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)