Verkkouutiset

Yksityiset sote-tuottajat tavoittelevat vahvaa yhteistä ääntä

Hyvinvointialan liitto haluaa olla vahva yhteiskunnallinen vaikuttaja.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Sosiaalialan Työnantajien ja Terveyspalvelualan Liiton yhdistymisestä syntynyttä Hyvinvointialan liittoa juhlitaan Helsingin Pörssitalolla huomenna tiistaina. Virallisesti liitto aloittaa toimintansa ensi vuoden alussa.

Liiton hallituksen puheenjohtajan Olli Holmströmin mukaan uudella, isolla liitolla tavoitellaan vahvaa, yhtenäistä ääntä yksityisille sosiaali- ja terveyspalvelualan tuottajille.

Sosiaali- ja terveyspalvelujen uudistamisessa on hänen mukaansa käytettävä kaikkien osaamista.

– Tulemme osallistumaan aktiivisesti keskusteluun: tuomme esiin yksityisten toimijoiden osaamisen ja näkökulman. On selvää, että tehokas yhteiskunnallinen vaikuttaminen edellyttää vahvaa ja yhtenäistä ääntä, jota kuunnellaan, Holmström toteaa järjestön tiedotteessa.

Elinkeinoelämän keskusliiton toimitusjohtajan Jyri Häkämiehen mukaan Hyvinvointialan liitto syntyy juuri oikeaan aikaan.

– Yksi sote-uudistuksen tavoitteista on luoda asiakaskeskeisiä palveluja ja integroida palvelut nykyistä paremmin. Uusi liitto vahvistaa yksityisten toimijoiden asemaa sote-uudistuksen suunnittelussa ja toteutuksessa, hän painottaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)