Verkkouutiset

Kansanedustaja lukiouudistuksesta: Muutokset käytännössä marginaalisia

Kokoomuksen kansanedustaja Timo Heinonen on pettynyt lukion tuntijakouudistukseen. Työtä on hänen mukaansa jatkettava, sillä tavoitteet jäivät saavuttamatta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kansanedustaja Timo Heinonen (kok.) on pettynyt lukion tuntijakouudistukseen. Heinosen mielestä uudistus jäi keskeneräiseksi, eikä sillä saavutettu sille asetettuja tavoitteita. Heinonen vaatiikin, että lukion kehittämistä 2020-luvulle jatketaan. Myös tuntijakoa hän tarkastelisi rohkeammin.

– Tätä uudistusta valmisteltiin pitkään ja prosessi on ollut käynnissä useamman vuoden. Lopputulos on kuitenkin riittämätön. Muutokset ovat käytännössä marginaalisia, Heinonen sanoo tiedotteessaan.

Heinosen mukaan lukiosektori kaipaa remonttia ja perusteellisempi tuntijakouudistus olisi ollut hyvä alku kokonaisvaltaisemmalle uudistukselle. Suunta on hänen mielestään kuitenkin oikea. Heinosen mukaan tarvitaan sekä rahallista panostusta, että sisällöllistä uudistamista.

– Lukion täytyy vastata muuttuvan maailman tarpeisiin.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)