Verkkouutiset

Hallitus ja työmarkkinajärjestöt pitävät yhteisen tiedotustilaisuuden – katso suorana kello 17.15

Hallitus ja työmarkkinakeskusjärjestöjen edustajat pitävät yhteisen tiedotustilaisuuden tänään maanantaina kello 17.15.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Ennakkotiedoista poiketen tiedotustilaisuus alkaa vasta noin kello 17.15, eikä kello 17.

Yhteiseen tiedotustilaisuuteen osallistuvat pääministeri Juha Sipilä (kesk.), valtiovarainministeri Alexander Stubb (kok.) ja oikeus- ja työministeri Jari Lindström (ps.) ja työmarkkinakeskusjärjestöistä Sture Fjäder Akavasta, Antti Palola STTK:sta, Lauri Lyly SAK:sta, Jyri Häkämies EK:sta ja Markku Jalonen Kuntatyönantajista.

Työmarkkinajärjestöjen edustajat tapaavat hallituksen ennen tiedotustilaisuutta kello 16.

Sipilä on pyytänyt työmarkkinajärjestöiltä siihen mennessä yhteistä esitystä, joka korvaisi hallituksen keinot, joilla yksikkötyökustannuksia alennetaan viidellä prosentilla. Tiedotustilaisuudessa kerrotaan, miten asiassa edetään.

Helsingin Sanomien tietojen mukaan työmarkkinajärjestöt aikovat ilmoittaa Sipilälle, ettei aineksia neuvottelujen aloittamiseen ole. Akavan puheenjohtaja Sture Fjäder vahvisti Verkkouutisille, ettei työmarkkinajärjestöjen kesken synny yhteistä esitystä hallitukselle ainakaan nyt.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)