Verkkouutiset

IL: Jussi Halla-aho savustaa soinilaisia pois perussuomalaisista

Uusi puheenjohtaja haluaa ajaa puolueesta pois henkilöt, jotka eivät ole lojaaleja perussuomalaisille.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaisten uusi puheenjohtaja Jussi Halla-aho haluaa ajaa puolueesta pois henkilöt, jotka hänen mukaansa vahingoittavat perussuomalaisia. Asiasta kertoo Iltalehti.

– Jos se on savustamista, että haluan puoluetta vahingoittavat henkilöt pois perussuomalaisista, niin olkoon se sitten savustamista, Halla-aho sanoo IL:lle.

Uusi puoluejohto on lähettänyt kirjeitä niille PS-vaikuttajille, jotka ovat julkisesti ilmaisseet tukensa perussuomalaisten entisen soinilaisen siiven uudelle puoluehankkeelle ja eduskuntaryhmälle. Esimerkiksi PS:n säätiötä ja Etelä-Pohjanmaan piirihallitusta johtava Raimo Vistbacka sanoo Pohjalaisen haastattelussa, että hänelle on lähetetty kirje, mutta hän ei ole sitä saanut.

– Ongelma on se, että puolueen paikallisorganisaatioissa on ihmisiä, jotka siipeilevät ja ajavat kaksilla kärryillä seuraaviin vaaleihin saakka ja samalla katsovat miten uuvattien (uusi vaihtoehto) puoluehankkeen kanssa käy, Halla-aho sanoo IL:lle.

– Uuvatit yrittävät rekrytoida perussuomalaisia paikallis- ja piiritasolla ja siten hajottaa puolueen, hän väittää.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)