Verkkouutiset

EU-vaalien vaalirahoitusilmoituksissa ei huomautettavaa

Kaikki vuoden 2014 europarlamenttivaalien ilmoitusvelvolliset ovat toimittaneet Valtiontalouden tarkastusvirasto VTV:lle laissa säädetyn vaalirahoitusilmoituksen määräajassa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Valtiontalouden tarkastusvirasto valvoi vuoden 2014 europarlamenttivaaliehdokkaiden vaalirahoituksen ja vaalikampanjan kulujen ilmoitusvelvollisuuden noudattamista.

Euroopan parlamentin jäseneksi tai varajäseneksi määrättyjen täytyi jättää vaalirahoitusilmoituksensa valtiontalouden tarkastusvirastolle viimeistään 28.7.2014 mennessä. Kaikki europarlamenttivaalien ilmoitusvelvolliset toimittivat ilmoituksensa määräajassa.

Ilmoitusten käsittelyn tai saatujen selvitysten ja täydennysten perusteella valtiontalouden tarkastusviraston tietoon ei ole tullut seikkoja, joiden perusteella olisi syytä epäillä ilmoitusten oikeellisuutta.

Vaalirahoitusilmoituksissa pitää kertoa vaalikampanjan kokonaiskulut. 1500 euroa ylittävien tukien antajat on ilmoitettava nimeltä. Tarkastusvirasto julkaisee vaalirahoitusilmoitukset ja niistä tehdyt raportit osoitteessa www.vaalirahoitusvalvonta.fi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)