Verkkouutiset

Perussuomalaisten johtajat puhuvat ristiin eläkeiästä

Puheenjohtaja Timo Soinin mielestä eläkeikää pitää nostaa, ryhmäjohtaja Jari Lindströmin mielestä tämä ei ole välttämätöntä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaisten johdon erisuuntaiset näkemykset liittyen eläkeiän nostoon hämmentävät. Perussuomalaiset pitää parhaillaan kesäkokoustaan Vantaalla.

Puheenjohtaja Timo Soini antoi aiemmin tänään Verkkouutisille haastattelun, jossa hän katsoi, että eläkeiän nostosta tarvitaan päätös.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Jari Lindström taas katsoi puheessaan, että ”Perussuomalaisten mielestä työurien pidentäminen ei välttämättä vaadi eläkeiän nostamista”.

Lindströmin mukaan perussuomalaisten mielestä ”parempia keinoja ovat esimerkiksi panostukset työhyvinvointiin sekä työuran jatkamisen kannusteiden parantaminen esimerkiksi yli 63-vuotiaiden veroporkkanalla”.

Lindström kiisti puheensa jälkeen Verkkouutisille, että ryhmä olisi asiassa eri linjoilla Soinin kanssa.

Lindströmin mukaan yhteisymmärrys on siitä, että ”ensiksi pitää käyttää nämä keinot, mitä tiedetään liittyen työhyvinvointiin”. Eläkeiän nostoon voidaan palata myöhemmin.

Soini sanoi Verkkouutisten haastattelussa kuitenkin toivovansa, että työmarkkinajärjestöt pääsevät sopuun nimenomaan eläkeiän nostosta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)