Verkkouutiset

Taistelu ebola-virusta vastaan kiristyy – hoitohenkilökunta kuolemanvaarassa

Satoja ihmisiä Afrikassa surmannut ebola-virus ei päästä lääkäreitä ja hoitohenkilökuntaa helpolla. Useita lääkäreitä ja sairaanhoitajia on jo kuollut.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Afrikassa meneillään oleva ebola-epidemia ei päästä sairastuneita auttavia lääkäreitä tai muuta hoitohenkilökuntaa helpolla, kertoo USA Today. Useita lääkäreitä ja sairaanhoitajia on jo kuollut. Viimeisin tartunnan saanut on 33-vuotias yhdysvaltalainen lääkäri Ken Brantly.

Brantlyn henkiinjäämisen mahdollisuuksia parantaa se, että hän on saanut hoitoa heti tartunnan saatuaan. Selviäminen ei kuitenkaan ole varmaa.

Ebolaan on kuollut Liberiassa, Sierra Leonessa ja Guineassa meneillään olevan epidemian aikana jo yli 670 ihmistä ja yli 1000 muuta on sairastunut. Virus on yksi maailman tappavimmista, siihen sairastuneilla on pahimmillaan jopa 90 prosentin kuolleisuus. Se leviää ruumiinnesteiden välityksellä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)