Verkkouutiset

Perussuomalainen vuotaa demarikirjeen: ”Turpiin tulee asiasta et oikein leuka rutisee”

SDP:ssä kiistellään siitä, saako muiden puolueiden ehdokkaita kehua.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaisten kansanedustaja Kaj Turunen väittää, että SDP estää jäseniään kehumasta muiden puolueiden ehdokkaita. Väitteensä tueksi Turunen esittää sähköpostiviestin, jonka lähettäjä on kansanedustaja Jukka Kärnä (sd.).

Viestissä Kärnä pyytää Turusta poistamaan kotisivuiltaan tekstin, jossa Kärnä kehuu Turusta.

”Terve, Kaj, poistatko sen miun tekstin jossa siuta kehun niistä paikoista joissa se on. Turpiin tulee asiasta et oikein leuka rutisee. Olen pahoillani et miun tekstistä tämmönen haloo nousi. Jukka”, viestissä lukee.

Kärnä kehui Turusta perusteelliseksi ja asioihin paneutuvaksi kansanedustajaksi. He istuivat molemmat eduskunnan talousvaliokunnassa päättyneellä vaalikaudella.

”Poliittisesti olemme Kaitsun kanssa monta kertaa eri mieltä asioista ja keinoista viedä asiaa eteenpäin. Arvostan hänen ammattitaitoaan ja paneutumista kulloinkin käsiteltävään asiaan”, Kärnä kirjoitti.

Turunen sanoo olevansa ”huvittunut” SDP:n toiminnasta.

– Kyllähän tämä demareiden asettama perussuomalaisten kehumiskielto on Jukan kannalta hiukan nolo kun hän sai vain reilun kaksi viikkoa vapaasti ajatella, Turunen toteaa.

SDP:n kansanedustaja Mikael Jungner kehui viime viikolla puolueesta kokoomukseen loikannutta Juhana Vartiaista. Toinen demariedustaja Jukka Gustafsson arvosteli Jungnerin tekoa ja piti sitä ”raukkamaisena”.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)