Verkkouutiset

Demari: Jutta Urpilainen paljasti jatkosuunnitelmansa

Kansanedustaja lähtee kysymään kansalta, missä nämä toivoisivat hänet näkevänsä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Sdp:n puheenjohtajakisan hävinnyt ja sitä myötä rivikansanedustajaksi palannut Jutta Urpilainen (sd.) paljasti Demarille jatkosuunnitelmansa. Demarin mukaan Urpilainen lähtee seuraavaksi kiertämään Pohjanmaata tarkoituksenaan selvittää, missä ihmiset toivoisivat hänet ensi vaalikaudella näkevänsä.

Urpilainen kiertää Pohjanmaalla kolmen maakunnan alueella. Kiertue kantaa nimeä ”Mitä seuraavaksi”, ja se käynnistyi torstaina Seinäjoella. Valmista pitäisi tulla marraskuun piirikokoukseen mennessä.

Urpilainen on kertonut aiemmin julkisesti harkitsevansa vielä, asettuuko hän ehdolle ensi kevään eduskuntavaaleissa. Hän on väläytellyt myös mahdollisuutta palata leipätyöhönsä opettajaksi. Hän sanoo Demarille, että ratkaisu on edelleen aidosti auki.

– Ensin kuullaan kenttää siitä, mitkä asiat ovat ihmisille ja alueellemme tärkeitä ja miten ihmiset näkevät Sdp:n roolin eduskunnassa ja hallituksessa. Sitten tehdään ratkaisu, joka palvelee parhaiten Pohjanmaata ja sopii omiin näkemyksiin tulevaisuudesta, Urpilainen kertoo.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)