Verkkouutiset

Ben Zyskowicz Ylellä: ”Keneltä Paatero vaati? Hän on itse se, joka asioista päättää”

Kansanedustaja Ben Zyskowicz (kok.) moitti Ylen aamutelevisiossa omistajaohjauksesta vastaavaa ministeri Sirpa Paateroa (sd.) taitamattomuudesta valtionyhtiöiden hallituspalkkioihin liittyen.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

– Hän on toiminut erittäin taitamattomasti, Ben Zyskowicz sanoi Ylen aamu-tv:ssä.

Hän totesi, että Sirpa Paateron päätös luopua hallituspalkkioiden korotuksista oli oikea, mutta ministerin ei olisi pitänyt alun perinkään päästää korotuksia läpi.

– Se, että hän on ensin päästänyt nämä asiat läpi ja vasta sen jälkeen, kun minä ja perässäni muut kansanedustajat nostivat tästä äläkän, vasta sen jälkeen hän käänsi kelkkansa. Näin taitamattomasti ministerin ei pitäisi toimia, Zyskowicz arvosteli.

Hänen mielestään jo omistajaohjauksesta vastaavaa ministeriä valittaessa pitäisi kiinnittää enemmän huomiota pätevyyteen ja osaamiseen.

– Ministeri (Paatero) meni televisioon ja vaati, että palkkioita ei koroteta. Keneltä hän vaati? Hän on itse se, joka asioista päättää, huomautti Zyskowicz.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)