Verkkouutiset

PS:n Terho: Pääomaveron korotus ja solidaarisuusvero lisäävät oikeudenmukaisuutta

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Sampo Terho pitää budjettiriihen leikkauslistaa kovana, mutta taloudellisen tilanteen huomioon ottaen välttämättömänä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

– Vaalikauden alun päätökset ovat kieltämättä olleet kovia, mutta Suomi tarvitsee nyt päätöksiä edellistenkin toimettomien vaalikausien edestä, toteaa Sampo Terho tiedotteessaan.

– Tämän päivän päätökset osoittavat lisäksi, että hallitus edellyttää myös hyvätuloisten osallistumista kansallistalkoisiin Suomen pelastamiseksi, hän jatkaa.

Erityisen tyytyväisiä perussuomalaisten eduskuntaryhmässä ollaan siihen, että solidaarisuusveron maksaminen alkaa entisen 90 000 euron vuositulojen sijaan jo 72 300 euron tuloista.

Samoin ryhmä pitää oikeudenmukaisena päätöstä pääomaveron nostamisesta, ja toisaalta päätöstä keventää eläkeläisten asumistuen leikkausta.

– Aiemmin julkistetut leikkauspäätökset ja kilpailukykypaketti ovat kieltämättä osuneet kipeästi pieni- ja keskituloisiin. Nyt tehdyt päätökset edistävät yhteiskunnallista oikeudenmukaisuutta, kun hyvätuloisetkin osallistuvat entistä laajemmin yhteisiin taloustalkoisiin, puntaroi Terho budjettiriihen tuloksia.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)