Verkkouutiset

EU:n maahanmuuttopomo: Meidän pitää tehdä yhteistyötä diktaattorien kanssa

EU-komissio esitteli ohjelmansa laittoman maahanmuuton vähentämiseksi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

EU haluaa syventää yhteistyötään niin sanottujen kolmansien maiden kanssa, jotta siirtolaisuuteen liittyviä ongelmia voidaan ratkaista. Tämä tarkoittaa myös yhteistyötä diktaattorivaltioiden kanssa, sanoo EU:n siirtolaisasioista vastaava komissaari Dimitris Avramopoulos.

– Emme ole naiiveja. Vaikka teemme yhteistyötä diktaattorihallintojen kanssa, ei tarkoita, että me pidämme niitä laillisina. Meidän täytyy silti työskennellä heidän kanssaan, kun haluamme vähentää ihmissalakuljetusta, hän sanoo Euractivin mukaan.

Avramopoulos ei tarkentanut, mitä maita hän tarkoittaa. Hän viittasi kuitenkin Khartoum- ja Rabat- sopimuksiin, jotka tarkoittavat yhteistyötä Afrikan maiden kanssa.

EU-komissio esitteli tällä viikolla ohjelmansa siirtolaisongelmien vähentämiseen. Yhteistyö kolmansien maiden – eli EU:n ulkopuolisten maiden – kanssa on osa tätä ohjelmaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)