Verkkouutiset

Kokoomuksen Autto kehuu keskustan Ala-Nissilän veroehdotuksia

Kokoomuksen eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja, kansanedustaja Heikki Autto pitää keskustalaisen kansanedustajaehdokkaan Olavi Ala-Nissilän talousehdotuksia hyvinä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Keskustan kansanedustajana vuosina 1991–2006 ollut Olavi Ala-Nissilä on julkistanut 15 vaaliteesiään.

– Ala-Nissilä toteaa esimerkiksi, että ”veropolitiikassa palautettava suuri kuva, liikkumavara työn verotuksen keventämisiin, ansiotuloverotuksessa siirtyminen kolmeen tuloveroluokkaan”. En voisi olla enempää samaa mieltä. Pääministeri (Alexander) Stubbkin on todennut, että työn verotuksen keventäminen on oikea suunta. On ilahduttavaa, että keskustassa ollaan tässä samoilla linjoilla, Heikki Autto sanoo.

Hän on samaa mieltä myös Ala-Nissilän ajatuksista, joiden mukaan verotuksen painopistettä pitäisi siirtää työn ja yrittämisen verottamisesta kohti kulutuksen ja haittojen verotusta.

– Tämä on taloustieteellisen tutkimuksenkin perusteella oikea linja. Se lisää kasvua ja nostaa työllisyysastetta pysyvällä tavalla. Samalla työn verotuksen keventäminen lisää tavallisten suomalaisten käteen jäävää rahasummaa, Autto sanoo.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)