Verkkouutiset

Perussuomalaisista eronnut piirijohtaja liittyi kokoomukseen

Varsinais-Suomen piirin puheenjohtajana toiminut Janne Aso erosi perussuomalaisista Jussi Halla-ahon puheenjohtajaksi valinnan jälkeen.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaisten Varsinais-Suomen piirin puheenjohtajana toiminut Janne Aso on eronnut perussuomalaisista. Hänet on hyväksytty kokoomuksen jäseneksi.

Aso toimii Kaarinassa kaupunginvaltuutettuna ja kaupunginhallituksen jäsenenä. Kokoomuksen Kaarinan valtuustoryhmän koko kasvaa näin kuuteentoista valtuutettuun.

Aso kertoo harkinneensa omaa poliittista kotiaan siitä asti, kun Jussi Halla-aho valittiin perussuomalaisten puheenjohtajaksi. Aso luopui piirin puheenjohtajan tehtävistä kesäkuun lopulla. Hän kertoo saaneen yhteydenottoja eri puolueesta.

– Kokoomus on puolueena uskottava keskustaoikeistolainen kansanpuolue ja vaikuttava toimija, jonka tehtävänä on parantaa jokaisen ihmisen asemaa ja hyvinvointia sekä kehittää yhteiskuntaa, Aso perustelee valintaansa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)