Verkkouutiset

Paavo Arhinmäki: Maahanmuuttokriittiset pelaavat ääri-islamilaisten terroristien pussiin

Poliitikoilla on vasemmistoliiton puheenjohtajan mukaan keskeinen rooli siinä, ettei maaperää terrorismille ja rasismille synnytetä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Vasemmistoliiton puheenjohtaja, kansanedustaja Paavo Arhinmäen mukaan rasismia esiintyy Suomessa entistä laajemmin ihmisten puheissa. Sitä kuulee hänen mukaansa ”suoraan ostareilla ja toreilla, mutta vielä enemmän Internetissä leviävänä vihapuheena”.

”Poliitikoilla on keskeinen rooli siinä, ettei synnytetä maaperää terrorismille ja rasismille”, Arhinmäki kirjoittaa blogissaan.

Arhinmäen mukaan perättömiä väitteitä ja urbaaneja legendoja levittämällä maahanmuuttokriittiset poliitikot pyrkivät kääntämään ihmisiä toisiaan vastaan. Maahanmuuttokriittisyydellä pyritään hänen mukaansa luomaan pohjaa rasismille. Samalla myös maahanmuuttokriittiset pelaavat Arhinmäen mukaan ääri-islamilaisten terroristien pussiin.

”Jos maahanmuuttajat joutuvat kokemaan rasismia ja ulkopuolisuutta yhteiskunnassa, sosiaalista eriarvoisuutta ja työttömyyttä, ovat jotkut heistä potentiaalisia värväyksen kohteita häikäilemättömille ja julmille terroristeille.”

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)