Verkkouutiset

”Työttömiä ei auta se, että pääministerillä on kivaa triathlon-kisoissa”

Keskustan kansanedustaja Sirkka-Liisa Anttila jatkaa tutuksi tulleella haukkumislinjallaan. Tällä kertaa maalitauluna on pääministeri Alexander Stubb (kok.). Anttilan mukaan Stubb on irti todellisuudesta ja hänen pitäisi twiitata vähemmän.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kansanedustaja Sirkka-Liisa Anttilan mukaan ”pääministeriä tuntuvat kiinnostavan aivan muut asiat kuin Suomen johtaminen ja ratkaisujen hakeminen yhä kärjistyviin ongelmiimme”.

Stubb vaikuttaa olevan pahasti ’out of touch’, niin kuin englanniksi sanotaan”, Anttila kirjoittaa tiedotteessaan. Hänen mukaansa ”esimerkiksi työttömiä tai heidän perheitään ei auta se, että pääministerillä on kivaa thriatlon-kisoissa, niin kunnioitettava kuin urheiluharrastus onkin”.

Tilanne Anttilan mielestä on niin vakava, että ”on perusteltua tarttua kaikkiin hyviin esityksiin, jopa opposition tekemiin”. Jotain kertoo hänen mukaansa se, että ”hallitus tyrmäsi suoralta kädeltä keskustan puheenjohtajan Juha Sipilän ehdotuksen it-alan työttömien mahdollisten korvausten maksamisesta uudelle perustettavalle yritykselle pesämunaksi”.

”Yli kolmekymmentä vuotta eduskunnassa olleena annan pääministerille yhden neuvon: vähemmän twiittejä, enemmän tekoja”, Anttila opastaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)