Verkkouutiset

Sirkka-Liisa Anttila: Byrokratian vähentämisessä ei ole edetty lainkaan

Keskustan kansanedustaja Sirkka-Liisa Anttilan mukaan SDP on ollut tällä vaalikaudella leikkaamassa eläkkeitä, hallituksen leikkaukset sekä veronkorotukset ovat kohdistuneet väärin ja byrokratian vähentämisessä ei ole edetty lainkaan.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kansanedustaja Sirkka-Liisa Anttila (kesk.) kritisoi voimakkaasti sosialidemokraattien puheenjohtaja Antti Rinteen sanomisia STT:n haastattelussa. Rinne sanoi Anttilan mukaan, ettei SDP leikkaa eläkkeiden indeksejä.

”Joku raja totuuden venyttämisessäkin pitäisi olla. SDP istuu toisena päähallituspuolueena hallituksessa, joka leikkasi eläkkeiden indeksejä, työttömyysturvaa ja lapsilisiä. Leikkaukset tulivat voimaan tämän vuoden alussa”, Anttila ryöpyttää tiedotteessaan. SDP ei hänen mukaansa kannattanut eduskunnassa myöskään keskustan esitystä pienimpien eläkkeiden korottamisesta.

Anttilan mukaan kokoomus ja SDP ovat kohdistaneet käytännössä kaikki Jyrki Kataisen ja Alexander Stubbin hallitusten päättämät menojen leikkaukset ja veronkorotukset kuluneiden neljän vuoden ajan pienituloisiin, perheisiin ja tavallisiin työssäkäyviin sekä heidän tarvitsemiinsa palveluihin.

”Sen sijaan byrokratian vähentämisessä ja hallinnon uudistamisessa, jotka ovat parasta säästämistä, ei ole edetty lainkaan”, Anttila kritisoi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)