Verkkouutiset

”Alueellistaminen soveltuu erityisen hyvin uusiin valtion virastoihin”

Keskustan varapuheenjohtajan Antti Kurvisen mielestä valtion työpaikkojen alueellistamista on jatkettava.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Keskustan varapuheenjohtaja, kansanedustaja Antti Kurvinen toivoo valtionhallinnon työpaikkojen alueellistamisessa uutta aaltoa muutamien hiljaisten vuosien jälkeen. Myös kohteita on hänellä mietittynä.

– Valtionhallinnon työpaikkojen alueellistamisella voidaan saada kustannussäästöjä niin henkilöstökuluissa kuin tilavuokrissa ja samalla vahvistetaan maakuntien elinvoimaa. Alueellistaminen soveltuu erityisen hyvin uusiin valtion virastoihin. Toivon, että tällä vaalikaudella uusi perustettava tuomioistuinvirasto sijoitettaisiin pk-seudun ulkopuolelle ja Mavin ja Eviran fuusiosta syntyvän uuden viraston pääkonttori olisi Seinäjoella, Kurvinen listaa.

Kurvisen mukaan tulevaisuudessa pääosasta maaseudun elinvoimaa huolehtii pk-yrittäjyys. Hän näkee Suomessa useita aloja, joiden menestymisen ehto on maaseudun elinvoima.

– Suomen kehittyvät elinkeinot matkailu, vientiin lähtevät uudet trendikkäät elintarvikkeet, vihreä energia ja biopohjaiset materiaalit kulutushyödykkeissä eivät voi kehittyä ja menestyä mikäli maaseutu tyhjennetään.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)