Verkkouutiset

Antti Häkkäsestä uusi oikeusministeri

Kokoomuksen puoluehallitus ja eduskuntaryhmä hyväksyivät yksimielisesti Antti Häkkäsen valinnan tulevaksi oikeusministeriksi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Antti Häkkänen (kok.) nousee oikeusministeriksi Juha Sipilän hallitukseen, kun hallitus päätti kehysriihessä lisätä ministereiden määrää. Aiemmin oikeusministerin tehtäviä on hoitanut nyt työministerinä jatkava perussuomalaisten Jari Lindström.

Mäntyharjulainen Häkkänen on 32-vuotias oikeustieteen maisteri ja kansanedustaja. Hän on aiemmin toiminut kokoomusnuorten puheenjohtajana ja pääministeri Jyrki Kataisen (kok.) erityisavustajana ennen nousuaan kansanedustajaksi vuoden 2015 vaaleissa.

Kokoomuksen puoluekokous valitsi Häkkäsen puolueen varapuheenjohtajaksi kesän 2016 puoluekokouksessa.

Tasavallan presidentti nimittää uudet ministerit ensi viikon perjantaina.

Keskusta valitsi aiemmin torstaina maa- ja metsätalousministeriksi kansanedustaja Jari Lepän, kun kyseiset ministerit tehtävät siirtyvät pois ympäristöministerinä jatkavalta Kimmo Tiilikaiselta.

Perussuomalaiset valitsi Eurooppa- ja kulttuuriministeriksi eduskuntaryhmän puheenjohtajan Samp Terhon. Kulttuuriministerin ovat aiemmin kuuluneet opetusministerinä jatkavalle Sanni Grahn-Laasoselle (kok.) ja Eurooppa-ministerin tehtävät perussuomalaisten puheenjohtajalle Timo Soinille.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)