Verkkouutiset

PS:n Ville Tavio: Yhden totuuden puolueet eivät salli maahanmuuton kyseenalaistamista

Perussuomalaisten kansanedustaja sanoo olevansa huolissaan sananvapauden merkityksestä demokratian ystävinä esiintyville puolueille.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaisten kansanedustaja Ville Tavion mukaan kokoomuksen, SDP:n, vihreiden ja keskustan valtuustoryhmien johtajat kielsivät valtuutettujaan pitämästä puheenvuoroja Turun kaupunginvaltuuston maahanmuuttopolitiikkaa käsittelevässä kokouksessa tämän viikon maanantaina 20. maaliskuuta.

Perussuomalaisten Turun valtuustoryhmän puheenjohtaja Tavio kertoo tiedotteessaan, että osa näiden puolueiden valtuutetuista ei ilmeisesti suostunut kieltoon, sillä puheenvuoroja pidettiin siitä huolimatta.

Tavion mukaan kaikki näistä ryhmistä kuullut puheenvuorot olivat erittäin maahanmuuttomyönteisiä.

Tavio pitää puhekieltoa erittäin huolestuttavana.

– Olen huolissani sananvapauden ja demokratian todellisesta merkityksestä näille demokratian ystävinä esiintyville puolueille, Tavio toteaa.

– Suomeen on syntynyt yhden totuuden puolueita, joissa ei sallita maahanmuuton tai monikulttuurisuuden kyseenalaistamista, Tavio tuumaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)