Verkkouutiset

PS:n kansanedustaja: Demarit jyräsivät Kymäläisen

Perussuomalaisten kansanedustajan Reijo Tossavaisen mukaan SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Jouni Backman painosti demareita äänestämään maakauppa-aloitetta vastaan.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Eduskunnan lakivaliokunta äänesti tänään SDP:n kansanedustajan Suna Kymäläisen venäläisten maakauppojen rajoittamista koskevan aloitteen ottamisesta käsittelyyn. Aloite kaatui äänin 5–12.

Perussuomalaisten kansanedustajan Reijo Tossavaisen mukaan Kymäläisen aloitteen käsittelyyn ottamisen puolesta äänestivät Kymäläinen itse, keskustan Ari Torniainen ja perussuomalaisten Kaj Turunen, Arja Juvonen ja Mika Niikko.

– Asian käsittely sai mielestäni aivan asiattomia käänteistä. Esimerkiksi demariryhmän puheenjohtaja Jouni Backman on jopa uhkaillen painostanut ryhmänsä kansanedustajia aloitetta vastaan, Tossavainen kertoo tiedotteessaan.

Tossavaisen mielestä viime aikojen tapahtumat ovat osoittaneet, että venäläisten kiinteistökauppojen jonkinlainen rajoittaminen olisi perusteltua.

– Ihmettelen suuresti, miksi lakialoitteen vastustajat eivät ole heränneet arjen todellisuuteen. Sinisilmäinen suhtautuminen ei nyt auta. Nykyisiä ja erityisesti tulevia venäläisten kiinteistökauppoihin ja venäläistymiseen ongelmia ei voida kokonaan torjua. Niiden vaikutusta voitaisiin osin ehkäistä ennalta toimien, Tossavainen katsoo.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)