Alexander Stubb: Kun Suomi menestyy, myös kokoomus menestyy

Kokoomuksen puheenjohtaja otti Facebookissa kantaa puoluetoimijoiden vetoomukseen.

  • LKS 20160315 Kokoomuksen puheenjohtaja, valtiovarainministeri Alexander Stubb saapuu eduskunnan täysistuntoon Helsingissä 15. maaliskuuta 2016. Kokoomuksen kansanedustaja Harry Harkimo sanoo STT:lle, että häntä on pyydetty mukaan kokoomuksen puheenjohtajakilpaan. Harkimo sanoo, että hän ei ole vielä miettinyt mahdollista ehdokkuutta. LEHTIKUVA / VESA MOILANEN

    Alexander Stubb.

    ()

"Johtamassani Kokoomuksessa käydään nyt ja jatkossa avointa keskustelua, useiden mielestä jopa enemmän kuin pitkään aikaan. Kaikki ajatukset ovat erittäin tervetulleita Suomen haasteiden ratkaisemiseksi sekä talouden ja henkisen ilmapiirin kääntämiseksi nousu-uralle. Samoin erilaiset ajatukset Kokoomuksen toiminnan vahvistamiseksi ovat tervetulleita", Alexander Stubb kirjoittaa julkaisemassaan päivityksessä.

Hän kertoo lukeneensa kenttäjohdon kirjeestä viestin, että kun Suomen asioita hoidetaan hyvin, menestyy myös puolue. Stubbin mukaan seuraavat viikot ovat monin tavoin ratkaisevia.

"Suomella riittää haasteita taloustilanteesta aina kansainvälisiin kysymyksiin. Ja kun Suomen kannalta tärkeimmät asiat hoidetaan hyvin ja Suomi menestyy, sitä kautta menestyy myös Kokoomus."

Puheenjohtaja toivoo erilaisten ajatusten ja näkökulmien kirjoa puolueen vahvuutena, josta on pidettävä kiinni myös jatkossa.

"Olen kiitollinen ja arvostan sitä tukea, jonka Kokoomuksen kenttäjohto kirjeessään antoi. Samoin olen kiitollinen rakentavasta kritiikistä ja kaikista neuvoista, joilla Suomen suunta käännetään."

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.