Verkkouutiset

Timo Soini: Näin voitamme eduskuntavaalit

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini kertoi puolueensa vaalipäälliköiden koulutustilaisuudessa, että puolue pyrkii voittamaan tulevat eduskuntavaalit selkeällä ohjelmalla.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

– Perussuomalaiset laativat selkeän, konkreettisen ohjelman, jonka avulla Suomen suunta käännetään. Tarvitsemme kohtuuhintaista energiaa, siksi ydinvoimapäätökset on tehtävä heti kun se lain mukaan on mahdollista. Kannatamme puolustusmäärärahojen korottamista ja järkevää maahanmuuttopolitiikkaa, turvapaikkapolitiikassa vainottujen kristittyjen huomioimista ja talouskasvun luomista yrittämisen edellytyksiä tukemalla. Olemme valmiit kansanäänestykseen eurovaluutasta, mikäli taloutemme ja hyvinvointimme turvaaminen sitä edellyttää, Soini sanoi.

Soinin mukaan perussuomalaiset eivät ole riippuvaisia korporaatioista, vaan että puolue rakenteellisesti luovana pystyy reagoimaan nopeasti uusiin tilanteisiin.

– Tämä liikkumavara on käytettävä täysimääräisesti hyväksi. Arvopuolella ei pidä lipsua. Suomalaiskansalliset perusarvot, suomalaisuus, isänmaa ja perhe pidetään kunniassa. Ulko- ja turvallisuuspolitiikassa olemme sitoutuneet Suomen linjaan. Maallamme voi olla vain yksi ulko- ja turvallisuuspoliittinen linja – yhteisesti sovittu Suomen linja, jolla on sekä Eduskunnan ja hallituksen että Tasavallan presidentin tuki.

Soini muistutti myös, että perussuomalaiset on puolue, joka osaa ja uskaltaa ottaa esille niitäkin asioita, joista vanhat puolueet ja media mielellään vaikenevat.

– Kuluneella viikolla nostimme esiin uuden kehitysapumallimme, Suomen lähes kaksinkertaistumassa olevat EU-nettojäsenmaksut, vaatimuksemme haja-asutusalueiden jätevesiasetuksen kumoamiseksi ja poliisipalvelujen rapautumisen, Soini luetteli.

– Esitämme myös oman vaihtoehtomme, emme pelkästään totea epäkohtia. Esimerkiksi Suomen on aloitettava neuvottelut EU- jäsenmaksupalautuksesta Iso-Britannian mallin mukaan. Näin ovat Ruotsi ja Hollantikin tehneet. Kannatamme systeemibyrokratian purkamista ja kohtuuttoman sääntelyn juurimista kuntasektorilla. Viiden vuoden irtisanomissuoja kuntaliitosten yhteydessä on kohtuuton ja kangistava. Mikään kunta- ja sote – uudistus ei onnistu jäykistämällä rakenteet taloudellisesti mahdottomaksi, Soini totesi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)