Verkkouutiset

Timo Soini IS:lle Immos-kohusta: Minulle yritetään laittaa sanoja suuhun

Perussuomalisten puheenjohtaja Timo Soinin mukaan puolueen eduskuntaryhmä päättää, miten kansanedustaja Olli Immoselle käy jatkossa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaisten puheenjohtaja, ulkoministeri Timo Soini kommentoi maanantaina Ilta-Sanomille kohua, jonka puolueen kansanedustaja Olli Immonen nostatti viikonloppuna Facebook-julistuksellaan.

– Immonen on rivikansanedustaja, joka katsoi asiaa taas hänelle tyypillisesti omasta näkökulmastaan ja unohti ryhmäsolidaarisuuden, Soini vastasi kysymykseen siitä, mikä oli hänen ensireaktionsa tapaukseen.

Kohutussa FB-tekstissään Immonen muun muassa kertoi ”haaveilevansa vahvasta valtiosta, joka voittaisi tämän painajaisen nimeltä monikulttuurisuus”.

– Immonen, eivätkä muutkaan, aseta minulle mitään agendoja, joita minä sitten ryhdyn erittelemään.

Soinin mukaan eduskuntaryhmä päättää, miten Immoselle käy jatkossa.

Soini katsoi, ettei hänen ole ollut tarvetta kommentoida asiaa aikaisemmin. Moni on ihmetellyt, miksi puolueen puheenjohtaja ja Suomen ulkoministeri vaikeni asiasta näin pitkään.

– Joo, tämä on taas sitä, että minulle yritetään asettaa sanoja suuhun ja vaikuttaa asialistaani. Se nyt vaan ei käy. Kommentoin silloin, kun tarpeelliseksi katson. Tämä asia kuuluu eduskuntaryhmän puheenjohtajalle, joka sen (kommentoinnin) on tehnyt, ja se oli minusta aika selvää tekstiä. Tämä ei ole hyväksi puolueen maineelle. Ihan samaa mieltä olen.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)