Verkkouutiset

Perussuomalaisten Lehto ja Saarakkala haluavat eroon kansanedustajien sopeutumiseläkkeestä

Aiemmin perinteisen lakialoitteen voimin asiaa edistäneet kansanedustajat ryhtyvät nyt keräämään nimiä kansalaisaloitteeseen.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

”Olen yhdessä toisen perussuomalaisen kansanedustajan Rami Lehdon kanssa tehnyt kansalaisaloitteen kansanedustajien sopeutumiseläkkeiden poistamiseksi. Nimienkeruu kansalaisaloite.fi –palvelussa on alkanut käytännössä tänään perjantaina”, kansanedustaja Vesa-Matti Saarakkala kirjoittaa Uuden Suomen Puheevuoro-blogissaan.

Saarakkala teki aiheesta lakialoitteen edellisellä ja hänen puoluetoverinsa kuluvalla vaalikaudella. Kummatkaan eivät menestyneet, joten edustajat päättivät lähteä edistämään asiaa kansalaisaloitteen avulla.

”Tammikuussa 2011 silloinen eduskunta poisti mahdollisuuden tuohon kohtuuttomaan etuuteen ensimmäistä kertaa vuonna 2011 tai sen jälkeen ensimmäistä kertaa valituksi tulleilta kansanedustajilta, mutta jätti etuuden itselleen”, Saarakkala muistuttaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)