Mamba-Vaaralta purkaus Suomen Sisun sivuilla

"Onko meillä muuten yhtään maailmankolkkaa, jossa eivät fundamentalistit islamistit tuottaisi jonniinmoisia ongelmia?"

Mamba-yhtyeen nokkahahmo Tero Vaara arvostelee suomalaista maahanmuutto- ja sosiaalipolitiikkaa. Hänen mielestään suomalaiset ovat unohtaneet hyvät perinteensä ja ruoskivat itseään turhaan.

– Mitä ihmeen pohjoisafrikkalaisten sosiaalitoimistoa tämä nurkkakunta on itsestään rakentamassa, Vaara kirjoittaa blogissaan Suomen Sisun sivuilla.

Hän toteaa, että suomalaisten tulisi puuttua tarmokkaammin maahanmuutosta aiheutuviin ongelmiin.

– Annettujen globaalien näyttöjen perusteella uusi sisään kutsuttu kansanosa, joka pitää naista omaisuutenaan, silpoo tyttärensä ja hunnuttaa eukkonsa, ei tule vaihtamaan omaa voimaannuttavaa jumala-uskoaan harmittomaan teosofiseen pohdiskeluun ja jalkakylpyihin. Onko meillä muuten yhtään maailmankolkkaa, jossa eivät fundamentalistit islamistit tuottaisi jonniinmoisia ongelmia? Vaara kirjoittaa.

Vaara kirjoittaa turhautuneena, miten suomalaiset eivät osaa enää käyttää pesukonetta, miten Suvivirsi "mulkattiin uusiksi" ja miten kuhnehoidot ja pakuritee korvaavat järkeväksi havaitut elämäntavat.

Suomen Sisu on kansallismieliseksi julistautunut järjestö, jonka puheenjohtaja on kansanedustaja Olli Immonen (ps.).

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.